Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Γιορτάζουμε και ανταποδίδουμε

Η αρχική σκέψη ήταν με κάποιον τρόπο να κάνουμε κάτι παρόμοιο σε αυτούς που μας είχαν τιμήσει με την παρουσία τους τα προηγούμενα χρόνια. Θέλαμε για φέτος το κάτι παραπάνω...Και να το αποτέλεσμα! Μια πολύ ωραία στολή στην καλύτερη τιμή! Για όλες! Είτε έχουν ξανασυμμετάσχει με εμάς τα προηγούμενα καρναβάλια είτε θα έρθουν φέτος για πρώτη φορά στο επετειακό μας γκρουπ.
Η τιμή θα είναι αυτή και θα προσπαθήσουμε να μείνει έτσι μέχρι το τέλος. Ακόμα και την τελευταία εβδομάδα που υπάρχει πίεση χρόνου, θα κάνουμε ο,τι μπορούμε για να μην ανέβει το κόστος της. Αλλά και εσείς μην το αφήσετε για την τελευταία στιγμή. Ελάτε μέχρι 8-9 Μαρτίου να την παραγγείλετε και στις 13 να έρθετε να την παραλάβετε.
Η τιμή είναι ίδια για όλους. Οπότε δεν χρειάζεται να αλλάζετε το πρόγραμμά σας σύμφωνα με το πότε μπορεί και η παρέα σας για να έρθετε 8 άτομα μαζί με σκοπό να την κλείσετε σε καλύτερη τιμή π.χ. από 35=>30  και από 30=>27. Όποτε αδειάζει ο καθένας, έρχεται και την παραγγέλνει. Όσο νωρίτερα την παραγγείλει τόσο πιο νωρίς θα την παραλάβει.
Αυτό είναι το δώρο μας για τα 10 συνεχόμενα χρόνια που μας κάνατε την τιμή να φορέσετε τις στολές μας.
Η καλύτερη στολή στην καλύτερη τιμή για όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου