Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Γιορτάζουμε με εκπλήξεις

Όπως το έχετε καταλάβει, το φετινό καρναβάλι είναι ξεχωριστό για εμάς. Έχουμε αφήσει έντονο το αποτύπωμά μας τα τελευταία χρόνια στην πιο φανταχτερή εκδήλωση της χώρας μας και φέτος θέλουμε αυτό να γίνει στο μέγιστο βαθμό. Φέτος είναι η χρονιά μας, γιορτάζουμε και θα το κάνουμε όσο καλύτερα γίνεται. Έχουμε ετοιμάσει εκπλήξεις για εσάς που δεν περιορίζονται στα λόγια αλλά αρμόζουν στην περίσταση. Τα έχουμε σχεδιάσει και αποφασίσει, θα τα ανακοινώνουμε σιγά-σιγά.


Φέτος θα μας βρείτε Κολοκοτρώνη και Κορίνθου σε έναν πάρα πολύ ζεστό και φιλικό χώρο, αντάξιο όσων μας έχετε συνηθίσει. Ήδη έχουμε ξεκινήσει να τον διαμορφώνουμε για τις ανάγκες μας και σε 4-5 ημέρες θα είναι έτοιμος να σας υποδεχθεί.
Οι στολές θα είναι έτοιμες σε περίπου 1 εβδομάδα από σήμερα και τότε θα σας τις παρουσιάσουμε και από αυτό το site. Λίγες ώρες μετά την παρουσίαση της στολής μας θα ανακοινωθεί και η πρώτη και μεγάλη έκπληξη. Υπομονή μέχρι τότε.
Για το θέμα που επιλέξαμε φέτος θα μιλήσουμε σε επόμενο post, για την ώρα θέλω να σας πω ότι θέλαμε να το κάνουμε απο παλιά και φέτος αποφασίσαμε ότι είναι η κατάλληλη χρονιά για να σας το παρουσιάσουμε.

Σκοπός μας φέτος είναι να καρναβαλιστούμε όλοι οι των τελευταίων ετών μαζί. Όλοι! Αυτοί που ήταν πυραχτήρια πέρσι, του Marco Poupoulo, του Δον Κιχώτη, του Captain Cook, του Carousel, του BeCool... αυτοί που ήταν σε όλα, αυτοί που ήταν στα πέντε, σε δύο... θέλουμε να τις δούμε όλες αυτές τις γνώριμες φυσιογνωμίες (αν και οι περισσότεροι είναι συνεπείς στο ραντεβού κάθε χρόνο)! Πολλοί ίσως έχουν σταματήσει να συμμετέχουν στο καρναβάλι, θα βρούμε τρόπο να τους βγάλουμε ξανά στο δρόμο! Θα έχουμε και πολλούς καινούριους, θα είμαστε όπως πάντα ωραίο γκρουπ, θα χορέψουμε, θα διασκεδάσουμε, θα περάσουμε καλά.

Όσοι χρησιμοποιείτε facebook καλό είναι να προσθέσετε στους φίλους το προφίλ: www.facebook.com/10xronia  γιατί μέσα από αυτό το προφίλ θα παίξουμε και κάποια παιχνιδάκια όπου θα κερδίζετε στολές κτλ. Απογεύματα Σαββάτου θα τα παίζουμε αυτά, κάντε add από τώρα για να είστε ενήμεροι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου